Idag har vi kun hatt to timer med media, så vi har ikke rukket all verdens. Men vi gikk gjennom alle sammen sin musikkfestival side, så vi fikk se litt på hva de andre hadde gjort og hvor langt de var kommet. Så har vi lært hvordan vi skal bruke Spry Menu Bar. Det er greit å kunne hvis du trenger en eller flere submenyer. Er ikke spesielt vanskelig, med unntak av at det er vanskelig å sett farge og osv på de forskjellige tekstene pga. det er vanskelig å vite hvilken som styrer hvilken. 
 
Picture
Idag har vi jobbet med nettsiden om musikkfestival. Jeg endte opp med å velge Montreal International Reggae Festival. Vi fikk i oppgave å lage en litt mer avansert side en forrige gang, men det har gått greit. Jeg klarte å huske hvordan man la inn video fra youtube og bildegalleri. Det ble noe kluss, men husket framgangsmåten iallefall. Nå har jeg bare igjen å legge til en css3 effekt også er reggaesiden min ferdig!

 
Idag har hadde vi ikke lærer de to første mediatimene, så de gikk til å finpusse på siden om film og begynne på en ny en der temaet er musikkfestival. Jeg brukte mesteparten av tiden på siden om Takers, og er nå endelig ferdig! Er fornøyd med det jeg har fått til. Når det gjelder denne musikkfestivalen så tenker jeg å lage en side om en reggae festival. Så vi får se hvordan det går.
 
Idag har vi begynt å bruke Dreamweaver for alvor. Vi har opprettet en helt ny nettside fra bunnen av ved hjelp av CSS. Synes det var ekstremt vanskelig til å begynne med, og det ble en del tull med siden min, men etter mye om og men klarte Anja heldigvis å fikse det. Blir ganske mye kluss med all denne kodingen, pga. det er så lett å gjøre feil. Har fått en bedre forståelse for det nå og tror ikke jeg får fler problemer framover. Temaet på nettsiden var film, og jeg valgte Takers. Vi fikk i oppgave å sette inn både en YouTube video og et galleri. Begge deler gikk veldig greit for min del. 
 
Idag så har vi lært om koding og favicon. Vi har lagt inn favicon på weebly siden vår som vi selv har laget. Det var litt stress å få lagt de inn, men det gikk til slutt. Dette med koding begynner jeg å skjønne litt av, men det er ganske vanskelig. Satser på jeg får dreisen på det etter hvert.