Idag har jeg levert oppgaven og er endelig ferdig!
Har lagt inn noen få nye bilder på siden, og har også lagt inn print screen av Takers siden vi lagde for en stund siden.
Ellers har jeg ikke gjort så mye, i og med at jeg var mer eller mindre klar til å levere allerede igår. 
 
Idag var vi i fotostudio i 2. og 3. time. Det var veldig gøy, og det ble masse fine bilder. Fikk også lurt med meg to allmenngutter som kunne stå modell, slik at jeg hadde noen bilder til galleriet mitt. Idag har vi også publisert nettsiden vår. Adressen min er www.vanjak.vacau.com! Besøk den da vel.
 
Picture
Idag så har vi bare jobbet videre på nettsiden vår. Den begynner å bli ferdig nå, skal bare legge inn en del innhold, som tekst og bildegalleri. Har også lagt inn favicon nå og linket alle sidene til hverandre slik at brukeren kan gå fra en side til en annen uten noe kluss.
<-- her er bilde av ''om meg'' tatt fra siden. 

 
Idag så har jeg gjort ferdig indexen og linket til alle de andre sidene. Tok litt vel lang tid, men måtte gjøres. Har også endret fargene på siden fra bluebird on sakura til cupcake jungle. Begge er fra Kuler Adobe. Har også laget ny header, samme bildet men ny fargeeffekt og satt inn navnet mitt. Imorgen har vi 7 timer, så håper jeg får gjort ferdig mye av siden da. Begynner heldigvis å se bra ut!
 
idag har jeg vært med A-klassen og filmet den siste delen av filmen deres, Etter det brukte jeg timene på å sette inn header, er fremdeles litt usikker på den men for ha den så det er noe der. Begynner å bli ganske bra meny og synes fargene passer bra, så er på tide å finne en font og bli ferdig med indexen. 
 
Idag har vi for alvor begynt med websiden vår. Måtte bruke første halvdel av dagen på å være med i filmen til noen i A-klassen, men fikk skissene og alt godkjent og rakk å begynne å jobbe i DW. Til nå har jeg bare satt opp siden slik at den har alle de riktige htmlkodene og lagt inn en vertical og en horisontal Spry Menu Bar som jeg har fikset slik at de har de riktige fargene på skrift, hoover og bakgrunn.
 
Idag har vi laget og lagt inn favicon på musikkfestivalsiden vår. Det var heldigvis mye enklere å gjøre i DW enn det var på denne Weebly-siden. Vi brukte de to siste timene til å gå gjennom hovedoppgaven for Web, som vi skal begynne på imorgen og holde på med i ca. 2 skoleuker. Så imorgen blir det å tegne skisser og starte smått med siden vår.